Slatina: Zeci de firme şi-au anunţat participarea la Expo Flora, programată pentru 19 – 22 mai

Zeci de firme, producători şi comercianţi de flori şi material dendrologic, şi-au anunţat participarea la cea de-a XXII-a ediţie a expoziţiei de flori Expo Flora, care va avea loc în perioada 19 – 22 mai la Slatina, în centrul oraşului.

Mai precis, până miercuri, 11 mai, 25 de firme şi-au anunţat intenţia de a-şi expune florile în standurile care vor fi amenajate pe esplanada din centrul Slatinei.

„La Expo Flora și-au anunțat deja intenția de participare, până în cursul zilei de miercuri – 11 mai, un număr de 25 de firme specializate în domeniul vizat de manifestarea menționată, numărul participanților fiind estimat să crească până în ziua deschiderii”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Primăriei Slatina, Mugurel Manea.

Deschiderea oficială a expoziţiei va avea loc joi, 19 mai, începând cu ora 11.00, la eveniment urmând să participe primarul interimar al municipiului, Emil Popa, dar și o parte dintre consilierii locali.

Pentru a-și putea vinde produsele, expozanții vor plăti o autorizație de funcționare în valoare de 12 lei/zi, la care se adaugă o taxă de 2 lei/mp/zi. Pentru detalii suplimentare, agenții economici interesați se pot adresa compartimentului Autorizații din cadrul Direcției Economice a Primăriei Slatina, telefon 0249/411.304, 0249/401.307, fax 0249/414.004.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here