Propunere la Slatina: Telegondolă de la fostul magazin Oltul la Casa Căsătoriilor

Candidatul PSD la Primăria Slatina, deputatul Emil Moţ, s-a aflat, miercuri după-amiază, printre slătinenii de pe străzile Aleea Înfrăţirii, Aleea Mărului, Cornişei, Primăverii şi din zona Crişan, acultându-le dorinţele şi discutând cu ei despre posibilităţile rezolvării unor probleme în aceste zone. Oamenii vor curăţenie şi locuri de joacă pentru copii. Unul dintre oamenii prezenţi la dialogul cu candidatul PSD a avansat o propunere îndrăzneaţă: construirea unei telegondole între fostul magazin Oltul şi Casa Căsătoriilor de pe Dealul Grădişte.

Emil Moţ a reţinut că oamenii de pe străzile Aleea Înfrăţirii, Aleea Mărului, Cornişei, Primăverii şi din zona Crişan vor cartiere mai curate, cu pomi toaletaţi, spaţii verzi, băncuţe si locuri de joacă pentru copii.

„Le-am promis că vom rezolva toate aceste cerinţe şi i-am asigurat pe oameni că vom începe să strângem câinii maidanezi de pe străzi”, arată Emil Moţ pe pagina sa de facebook.

Una dintre propunerile primite din partea slătinenilor a fost construirea unei telegondole care să asigure transportul de la Complexul comercial „Winmarkt” până pe Dealul Grădişte, la Casa Căsătoriilor.

„Îmi place că unii cetăţenii sunt creativi şi vor lucruri inedite. Cineva mi-a cerut ca, atunci când voi fi primarul Slatinei, sa facem o telegondolă de la fostul magazin Oltul până la Casa Căsătoriilor. Mă bucur să îi ştiu alături de mine şi de echipa mea pe acesti oameni minunati care îşi iubesc oraşul”, a declarat candidatul PSD la Primăria Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here