Candidatul PND la Primăria Slatina vrea confruntare publică, pe esplanadă, cu ceilalţi candidaţi – VIDEO

George Ionică, între tinerii care îl susţin

Candidatul PND la Primăria Slatina, George Ionică, vrea o confruntare directă cu toţi contracandidaţii la funcţia de primar nu la televizor, ci într-un loc public de faţă cu slătinenii. El a lansat această invitaţie vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, când a propus şi data pentru o astfel de confruntare publică, respectiv ziua de 27 mai.

Confruntarea ar urma să aibă loc pe esplanada din centrul oraşului, începând cu ora 18.00. Toţi candidaţii ar urma să îşi prezinte şi să îşi susţină direct proiectele în cadrul unor discuţii moderate de o persoană.

„Vreau să propun contracandidaţilor mei, deci tuturor celorlalţi candidaţi, ca vinerea viitoare, pe platou la esplanadă, să avem o întâlnire cu oamenii, în care să putem să lansăm proiectele noastre şi să le putem dezbate, să le putem susţine în faţa alegătorilor. Vinerea viitoare, pe 27 mai, la ora 18.00, când sper eu că poate să vină cât mai multă lume. Dacă e şi vremea bună, consider că aceasta este o metodă foarte bună de a ne promova proiectele, de a comunica direct cu oamenii, de a avea o campanie electorală reală în cele din urmă, pentru că în momentul acesta nu există o campanie. Cel puţin aşa simt eu. Nu ştiu dacă toată lumea împărtăşeşte părerea mea, dar e o campanie prea slabă care nu dă oraşului nostru plus valoare. Plus valoarea nu vine decât din discuţii, din comunicarea directă cu oamenii, cu candidaţii, să fim deschişi. Am văzut câteva emisiuni la televizor cu câte maximum doi candidaţi, emisiuni destul de rigide, ca să fiu blând, slabe, la care eu m-am plictisit, ca să fiu sincer. M-am uitat la ele în primul rând ca alegător şi apoi în calitate de contracandidat, şi m-am plicitisit, emisiuni anoste, erau foarte încordaţi contracandidaţii mei, erau supăraţi, Eu propun o comunicare reală, deschisă”, a declarat candidatul PND.

Goerge Ionică are şi un sfat pentru contracandidaţii săi care vorbesc despre corupţie, o temă mai puţin relevantă decât proiectele pentru dezvoltarea Slatinei.

„În emisiuni la Craiova contracandidaţii mei atacă puternic corupţia din Slatina, ceea ce se întâmplă la noi, considerând că această temă naţională prinde şi la Slatina. Din discuţiile mele cu alegătorii, pentru că şi noi avem discuţii aproape zilnic cu slătinenii, reiese că nu e asta cea mai importantă problemă; este o problimă, dar nu principala. Şi atunci aş vrea să-i sfătuiesc pe cei mai vehemenţi contracandidaţi pe tema asta să o pună în plan secundar, asta dacă vor să lupte cu arme mai puternice. Eu cred că trebuie să discutăm mai mult pentru ceea ce putem face pentru Slatina, nu despre ceea ce nu au făcut alţii sau despre ce au făcut alţii greşit, lucruri mai puţin relevante. Important ar fi ceea ce putem face pentru Slatina, şi de aceea repet invitaţia pentru confruntare care sper să ajungă la cât mai multă lume şi la cei opt candidaţi”, a mai spus candidatul PND la Primăria Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here