Bursa generală a locurilor de muncă din aprilie, un eşec în Olt. Iată de ce

Bursa generală a locurilor de muncă s-a soldat cu un nou eşec în Olt. Această concluzie o dă numărul mic de persoane care şi-au găsit un loc de muncă după ce şomerii olteni s-au întâlnit cu angajatorii în data de 14 aprilie.

După ce instituţia organizatoare, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), a anunţat că 46 de angajatori şi-au anunţat participarea la Bursa locurilor de muncă din 14 aprilie punând la bătaie nu mai puţin de 431 de posturi vacante şi după ce peste 359 de persoane au fost selectate în vederea angajării, numai 87 de oameni au şi fost încadraţi în muncă. Aşa se arată într-un comunicat de presă privind rezultatele finale ale Bursei de luna trecută.

Cei 46 de agenţi economici care au participat la bursă, au prezentat o ofertă de 431 de locuri de muncă vacante, dintre care 25 pentru studii superioare. Au participat la bursă 915 persoane, din care 359 au fost selectate pentru interviu / proba de lucru. Au fost încadrate 87 de persoane din totalul celor intervievate în următoarele meserii: contabil, zidar, sudor, dulgher, ospătar, bucătar, confecţioner asamblor articole din textile, secretară, recepţionist, mecanic agricol, agricultor şi muncitor calificat”, se arată în comunicatul citat.

67 de posturi din cele 379 vacante au fost ocupate în cadrul bursei la Slatina, iar 20 dintre cele 52 puse la dispoziţie au fost ocupate în cadrul aceluiaşi eveniment organizat la Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here