Ioan Andone, prezentat oficial drept noul antrenor al lui Dinamo: „Am nevoie de doi portari şi 5 jucători de câmp!”

Ioan Andone este oficial noul antrenor al lui Dinamo. Tehnicianul a fost prezentat luni în cadrul unei conferințe de presă la care au luat parte Ionel Dănciulescu și finanțatorul Ionuț Negoiță.

Andone se află la cel de-al treilea mandat pe banca lui Dinamo. El a semnat pe doi ani și are ca obiectiv câștigarea campionatului în sezonul viitor.

În ceea ce privește lotul de care dispune, Andone a declarat că are nevoie de doi portari și cinci jucători de câmp, în acest sens făcând deja oferte lui Bicfalvi, Puljic şi Elhamed, fost jucător dinamovist în sezonul trecut.

„Încercăm să avem cel puțin șase jucători tineri în lot. Mai ales că e o regulă nouă: cel puțin un jucător de 21 de ani trebuie să fie în teren permanent. În privinţa lotului, deja am trimis oferte către Bicvalfi, Puljic și Elhamed. Sunt primii 3 jucători pentru a continua de la anul cu noi. Avem nevoie de ei, sunt jucători buni. Elhamed e unul dintre jucătorii care au făcut minuni aici, zic eu. Îl aşteptăm cu braţele deschise, dacă îşi doreşte să vină. Oferta o are şi de acum începe munca. Nu îmi doresc multe schimbări, dar sunt convins că putem face lucruri frumoase pentru suporterii noştri. Liste sunt, acum trebuie discutat şi cu jucătorii. Unii sunt pe listă, alţii nu. Cei 3 jucători cărora clubul Dinamo le-a făcut ofertă vi i-am spus. Pentru a ne îndeplini obiectivul am nevoie de doi portari cu experienţă şi de 5 jucători de câmp. Avem un portar tânăr, care rămâne al treilea.”, a declarat Ioan Andone, potrivit DigiSport.

Ioan Andone a venit la cârma echipei din Ștefan Cel mare după ce conducerea clubului și fostul antrenor Mircea Rednic nu au căzut la o înțelegere de a mai continua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here