Olt: Percheziţii la contrabandişti de ţigări. O persoană a fost reţinută de poliţişti

Un bărbat din comuna olteană Radomireşti a fost reţinut, marţi, de poliţişti pentru contrabandă cu ţigări. În urma mai multor percheziţii, de la locuinţa bărbatului oamenii legii au ridicat peste 16.500 de ţigarete. Prezentat Judecătoriei Slatina pentru arestare preventivă, bărbatul a fost pus sub control judiciar.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul celor din cadrul Poliţiei Drăgănești-Olt și Secţiei de Poliție Rurală Dăneasa, au efectuat , marţi, cinci percheziţii domiciliare pe raza comunei Radomireşti, descinderile desfăşurându-se într-un dosar în care se efectuează cercetări pentru comiterea unor infracţiuni de contrabandă cu țigări.

În timpul percheziţiilor, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 37 ani, din localitate, au fost găsite şi ridicate 830 de pachete cu ţigări (16.600 ţigarete), care nu aveau aplicate banderole fiscale de către autorităţile române.

„Cel în cauză a fost reţinut pe o perioadă de 24 ore, iar în această dimineață a fost prezentat  Judecătoriei Caracal, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here