Şeful CJ Olt, Paul Stănescu, la final de mandat: Ce le-a spus aleşilor în ultima şedinţă-VIDEO

În ultimul discurs ca preşedinte al Consiliului Judeţean Olt, rostit ieri la începutul ultimei şedinţe ordinare a actualului legislativ în acest mandat, Paul Stănescu a mulţumit tuturor aleşilor judeţului pentru colaborarea de care au dat dovadă în mandatul 2012 – 2016.

Paul Stănescu a mulţumit şi oamenilor care i-au votat în 2012 pe actualii consilieri judeţeni şi a precizat că în acest mandat s-au făcut lucruri bune pentru judeţ,

„Vă mulţumesc tuturor, Indiferent de culoarea politică, pentru felul în care am lucrat în Consiliul Judeţean, pentru felul în care am lucrat pentru judeţul nostru, pentru majoritatea de care aţi dat dovadă toţi ca să putem lucra bine, ca noi toţi să facem lucruri bune. Astăzi este ultima ordinară şi sperăm să nu avem ceva extraordinar până la validarea noului consiliu, care probabil să aibă de învăţa de la noi, cei care n-o să mai candidăm, şi o să le dăm sfaturi bune pentru că noi am ştiut să lucrăm împreună, şi subliniez din nou, indiferent de culoarea politică pe care am avut-o fiecare. De asemenea, vreau să mulţumim împreună cetăţenilor judeţului nostru, pentru că au avut încredere în noi şi ne-au trimis în Consiliul Judeţean. Din punctul meu de vedere e o onoare mare să faci parte din Consiliul Judeţean, ca locuitorii să-ţi acorde propria încredere pentru această demnitate publică, şi să sperăm cu toţii că nu i-am dezamăgit. că am făcut lucruri bune pe care nu le repetăm aici pentru că au fost poate peste o mie de proiecte pe care le-am făcut pentru judeţului nostru, şi realizările poate se văd, dar eu niciodată n-am fost adeptul a spune ceea ce am făcut”, a spus, în preambulul şedinţei de miercuri, preşedintele CJ Olt.

Paul Stănescu a enumerat şi câteva mari nerealizări ale actualului legislativ, chiar dacă pentru acestea nu se face vinovat în întregime Consiliul Judeţean.

„Mai bine să spunem ce n-am putut să facem, asta ar fi mai important. Sunt câteva nerealizări şi eu le-am spus de fiecare dată, nu m-am ferit să le spun. Sigur, nu a depins de Consiliul Judeţean, dar n-am realizat centura municipiului Slatina, n-am realizat centura oraşului Balş, n-avem autostradă care să treacă prin judeţul nostru. Poate e şi vina noastră, poate nu, dar eu mi-aş dori ca viitorul consiliu judeţean să fie mai bun decât cel în care am fost noi. Sper ca în judeţul nostru să fie linişte, să fie un judeţ prosper”, a mai reliefat Stănescu.

El nu a uitat să mulţumească şi presei pentru rolul ei în a informa populaţia despre acţiunile CJ, chiar dacă jurnaliştii au fost uneori critici cu aleşii judeţului, şi le-a urta succes în alegeri celor care vor candida pentru încă un mandat de consilier.

Alţi doi aleşi au ţinut să spună câte ceva la final de mandat, Dumitru Mugurel Crăciunică (PND) şi Constantin Popescu (PSD).

Paul Stănescu a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Olt în două rânduri, în 2008 şi 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here