Minor din Slatina, arestat pentru tâlhărie. El smulgea genţile femeilor pe stradă şi dispărea

Un adolescent de 16 ani din Slatina a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tâlhărie. El smulgea genţile femeilor pe stradă şi dispărea cu prada.

În baza probatoriului administrat de polițiști, Judecătoria Slatina a dispus, joi, arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 zile, a tânăr,ului de 16 ani,, bănuit de comiterea unor infracțiuni de tâlhărie calificată.

Acesta este bănuit că, în noaptea de 20 spre 21 mai., prin smulgere, i-ar fi sustras geanta unei femei, din municipiul Slatina, care se deplasa pe o stradă din localitate. De asemenea, în noaptea de 24 spre 25 mai., prin violență, i-ar fi sustras geanta altei femei din aceeași localitate.

„Prejudiciul, constând în aproximativ 2.000 lei, telefoane mobile, bunuri și documente, a fost recuperat parțial”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Olt, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here