Anghel Iordănescu: Eu cred că Franţa va câştiga turneul final al Campionatului European. Are un lot extrem de valoros

Selecţionerul naţionalei României, Anghel Iordănescu, a declarat că naţionala Franţei are toate șansele să câștige turneul final al Campionatului European.

“Eu cred că Franţa va câştiga acest turneul final. Joacă în faţa propriilor suporteri şi are un lot extrem de valoros, informează Mediafax.

Obiectivul iniţial al naţionalei României la acest turneu final este să treacă de grupe, însă eu îmi doresc să câştig fiecare meci. Franţa este o echipă puternică, la fel cum este şi Albania. Echipa voastră este una periculoasă şi foarte bine organizată. Cunosc foarte bine toţi jucătorii albanezi pentru că ne-am concentrat atenţia pe fiecare adversar în parte, iar De Biasi este un antrenor foarte talentat, cu o experienţă vastă.” a spus Anghel Iordănescu

Meciul dintre România şi Albania va fi ultimul din Grupa A. Cele două echipe se vor întâlni pe 19 iunie, la Lyon, de la ora 22.00

Albania nu a câştigat niciunul dintre cele 9 meciuri disputate împotriva României, tricolorii câştigând 7, iar alte două s-au încheiat la egalitate. Albanezii au marcat doar de 5 ori în meciurile cu România, încasând 23 de goluri în meciurile cu naţionala noastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here