Candidatul PND la Primăria Slatina, la alegeri cu demisia semnată în alb: „Să votăm schimbarea, nu continuarea”

Candidatul PND la funcţia de primar al Slatinei, George Alexandru Ionică, va participa la alegerile de duminică având semnată în alb demisia pe care o va utiliza în momentul în care va simţi că nu îîşi poate îndeplini angajamentul luat faţă de slătineni.

„Numele meu este IONICĂ GEORGE-ALEXANDRU și sunt un simplu cetățean al Municipiului Slatina, un tânăr de 35 de ani, cu o vechime de 16 ani în mediul privat și cu 10 ani de experiență în management. M-am născut, am crescut, am studiat și m-am format profesional în orașul Slatina, un oraș cu potențial, care ar trebui să-și țină tinerii acasă, oferindu-le perspectivă, și să-și respecte oamenii în vârstă”, se prezintă candidatul PND.

George Ionică şi-a semnat în alb demisia din funcţia de primar, decis să folosească documentul în momentul în care va simţi că nu îşi poate duce la îndeplinire angajamentul faţă de slătineni. Angajamentul său conţine unele dintre cele mai importante puncte dintre cele 21 de propuneri aflate în platforma sa electorală. Este vorba de asigurarea unei transparenţe totale a actului administrativ, măsură care nu presupune nici un cost, susţine candidatul, construirea unui spital municipal, construirea mai multor grădiniţe care să funcţioneze cu program prelungit şi creşe, precum şi construirea unor cămine pentru persoanele vârstnice.

„Îi îndemn pe slătineni să voteze nu continuarea, pe care o promovează unii dintre contracandidaţii mei, ci schimbarea, pe care o propun eu. Am semnat de pe acum demisia în alb, intenţionând să mă retrag dacă se va întâmpla, din anumite motive, să nu pot duce la îndeplinirea toate propunerile mele electorale, deşi personal sunt convins că toate aceste propuneri sunt realizabile şi nu în mai multe mandate, ci pe durata unui singur mandat”, a declarat George Alexandru Ionică.

angajament bun

FATA - angajament Primar Slatina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here