Parcare auto subterană cu 150 de locuri pe strada Toamnei din Slatina

Deputatul Emil Moț, candidatul PSD la Primăria Slatina a avut o întâlnire cu peste 200 de slătineni, pe strada Toamnei, miercuri, 1 iunie 2016. Emil Moț le-a prezentat o soluție pentru problema lipsei locurilor de parcare din zonă – construirea unei parcări subterane, pe două nivele, de 150 de locuri, 75 pe palier.

”Nu este slătinean care să nu vină cel puțin o dată pe an la Direcția de Taxe și Impozite și este normal să aibă un loc unde să parcheze mașina. Zona aceasta este sufocată de mașini. Dar locatarii au nevoie și de locuri de parcare și de spațiu verde. Le-am prezentat proiectul noii parcări, le-am adus și planșele. Au fost și păreri pro și contra acestui proiect și de aceea i-am asigurat pe toți că nu vom desființa părculețul. Acesta va fi refăcut și vom păstra și băncuțele și foișorul de aici. Pe cardul meu cu prioritățile pentru Slatina, la punctul 4, am trecut crearea a 1000 de locuri de parcare. Acestea vor fi primele 150, pentru că, așa cum am promis, continuăm să construim Slatina”, a declarant Emil Moț.

Emil Moț, candidatul PSD la Primăria Slatina are în plan construirea altor două parcări, una subterană pe strada Basarabilor și alta supraterană pe Aleea Muncii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here