În plină campanie electorală, la Grădinari se insistă la cetăţeni cu BANU

Echipa de campanie electorală a primarului din Grădinari, Mihai Ioana, care candidează pentru încă un mandat, pune mare preţ pe dibăcia consilierului local Ion Banu, care ţine legătura cu o anumită pătură socială a comunei.

Întâmplător, câţiva dintre cetăţenii ce fac parte din această pătură a populaţiei s-au lăudat în cârciumă că au luat mici împrumuturi băneşti de la cineva din primărie. Printre cei care, la un pahar de băutură, şi-au dat drumul la gură s-ar număra localnicii Dumitru Preda (zis Trică), Ion Dina, Ilie Sandu (zis Bălăngel) şi Dumitru Ţecu (zis Cioace). De altfel, acesta din urmă apare într-un filmuleţ în timp ce numără nişte bani chiar în faţa primăriei.

Pentru că asemenea împrumuturi au loc în plină campanie electorală, ele ar trebui verificate de instituţiile abilitate ale statului.

Cei care ne-au povestit aceste întâmplări au spus că ştiu mai multe, însă nu au dorit să dea şi alte detalii. „Nu mai zic nimic, ca trăiesc în această comună, dar ţin să atrag atenţia unei doamne preşedinte asupra unor intermediari şi a unor drumuri în miez de noapte care nu sunt bune”, a spus, evaziv, una dintre surse.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here