FOTO Incendiu devastator în Olt: Gospodărie distrusă de flăcări la Brâncoveni

O locuinţă şi mai multe anexe din localitatea olteană Brâncoveni au fost distruse de flăcări, joi dimineaţă, în urma unui incendiu devastator generat de un scurtcircuit electric. Focul nu a distrus doar gospodăria, ci a luat şi viaţa mai multor animale.

Focul s-a aprins repede, flăcările cuprinzând în scurt timp un imobil de locuit şi un adăpost de animale. Pentru stingerea incendiului au acţionat pompierii din Osica de Sus şi de la Slatina cu mai multe autospeciale.

IMG_20160623_060415

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Matei Basarab” al județului Olt a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din comuna Brâncoveni, sat Mărgheni, pe strada Bujor nr. 16. La fața locului s-au deplasat forțe și mijloace aparținând Gărzii de intervenție Osica de Sus și Detașamentului de pompieri Slatina:  13 subofițeri, două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime”, a declarat înlocuitorul purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, căpitanul Cornel Gogolan.

IMG_20160623_070940

A ars acoperișul casei pe aproximativ 50 metri pătraţi, o anexă de locuit de circa 115 metri pătraţi, cinci tone de lucernă, un adăpost pentru animale și şase porci.

Cauza probabilă a producerii incendiului este scurtcircuitul electric, mai spun pompierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here