Tentativă de sinucidere într-o localitate din Olt. Ce mod de a-şi pune capăt zilelor a ales o femeie

O femeie de 60 de ani din localitatea olteană Brebeni a ales să-şi pună capăt zilelor, marţi dimineaţă, aruncându-se într-o fântână publică. Din fericire, ea nu a reuşit să-şi ducă până la capăt ceea ce şi-a propus, fiind salvată de pompieri.

Tentativa de suicid a femeii s-a petrecut în jurul orei 06.00. La faţa locului au ajuns pompierii de la Slatina, unul dintre ei intrând în fântână, după victimă.

„Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit în această dimineață, în jurul orei 06.00, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, în comuna Brebeni, pentru salvarea unei femei dintr-o fântână publică. Salvatorii au găsit victima într-o fântână cu diametrul de aproximativ un metru și adâncimea de circa zece metri. Pentru salvarea femeii, în vârstă de 60 de ani, pompierii au folosit un ham de salvare și mai multe cordițe de salvare. Un pompier a fost coborât în fântână, a asigurat-o pe femeie cu un ham de salvare și a fost scos la suprafață, împreună cu victima, de ceilalți membrii ai echipajului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Femeia a preluată de echipajul SMURD, conștientă, cu hipotermie ușoară și excoriații la membrele inferioare și transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here