Andrei Iordache spune că liberalii ar fi trebuit să vină cu proiecte mai puternice la alegerile locale

În prima conferinţă de presă organizată de un reprezentant liberal din Olt după alegerile locale din 5 iunie, noul preşedinte al PNL Slatina, Andrei Iordache, a ţinut să mulţumească slătinenilor care au ieşit la vot, „indiferent cu cine au votat”. Totodată, el şi-a exprimat regretul că liberalii nu au venit cu proiecte mai bune pentru a-i convinge pe slătinenii care nu au ieşit la vot să îşi fi exprimat acest drept. 

„Îmi exprim oarecum părerea de rău pentru că un număr important de slătineni, mai mare decât al celor care s-au prezentat la vot, nu au fost convinşi de proiectele Partidului Naţional Liberal. Probabil că ar fi trebuit să venim cu proiecte mai puternice, mai viabile, astfel încât să-i convingem şi pe ceilalţi slătineni care n-au ieşit la vot să iese şi să voteze. Asta este unul dintre principalele noi obiective, în special ale organizaţiei municipale, ca prin atitudine, prin mesaje, prin proiectele pe care o să le susţinem, să convingem câţi mai mulţi slătineni să se implice în viaţa socială a Slatinei”, a declarat, marţi, preşedintele PNL Slatina.

Pe de altă parte, liderul liberal a ţinut să dea asigurări populaţiei că aleşii PNL în legislativul local îşi vor face datoria faţă de populaţie, propunând proiecte bune pentru Slatina.

„Îi asigur pe slătineni că cei şapte membri ai Partidului Naţional Liberal din cadrul consiliului local îşi vor face datoria de consilieri locali cu cea mai mare responsabilitate. Vom propune cele mai bune proiecte pentru Slatina, vom organiza periodic dezbateri publice adevărate din care să rezulte aceste proiecte pe care să le ducem mai departe şi, în acelaşi timp, vom amenda şi vom aduce în atenţia opiniei publice toate derapajele administraţiei publice a PSD”, a subliniat Andrei Iordache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here