Efectuarea de marcaje rutiere noi pe străzile recent modernizate continuă în Slatina

Primăria municipiului Slatina anunță continuarea lucrărilor de efectuare a marcajelor rutiere pe străzile recent asfaltate, respectiv Primăverii, Artileriei și Cornișei.

După ce, în ultimele săptămâni, au fost realizate trecerile pietonale supraînălțate de pe cele trei artere, în zilele ce urmează va avea loc ultima etapă a marcajelor rutiere – trasarea locurilor de parcare și a marcajelor longitudinale.

Astfel, miercuri, 29 iunie, se vor desfășura lucrări de efectuare a marcajelor rutiere pe strada Primăverii, respectiv tronsonul cuprins între intersecția bulevardului Alexandru Ioan Cuza cu strada Crișan.

„Cu acest prilej adresăm rugămintea proprietarilor de autovehicule care obișnuiesc să parcheze pe lungimea tronsonului menționat să le mute în ziua respectivă, aceasta pentru a permite efectuarea cu rapiditate a marcajelor rutiere”, a atenţionat purtătorul de cuvânt al primăriei, Mugurel Manea.

Lucrările de realizare a marcajelor rutiere vor continua în zilele următoare pe toată lungimea străzii Primăverii urmând ca, de luni, 4 iulie, aceleași lucrări să fie realizate și pe celelalte două străzi recent modernizate prin asfaltare, Artileriei și Cornișei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here