Accident rutier cu trei autoturisme şi cinci victime în Slatina, pe strada Vintilă Vodă

Două autoturisme s-au izbit frontal, joi după-amiază, pe strada Vintilă Vodă din Slatina, impactul fiind atât de violent încât a proiectat una dintre maşini într-un al treilea autovehicul. În incident au fost implicate cinci persoane care au avut nevoie de asistenţă medicală, însă doar una dintre ele a fost şi transportată la spital.

Accidentul a avut loc în jurul orei 17.50, chiar în dreptul clinicii medicale Promed, unde un autoturism Opel aparţinând RDS şi un Volkswagen Polo s-au lovit frontal. Din impact, unul dintre autoturismele implicate a fost proiectat într-o a treia maşină, o Skoda Fabia, care circula regulamentar.

În accident au fost implicate cinci persoane, câte două în autoturismele care s-au lovit frontal şi conducătorul auto din cel de-a treilea autovehicul. La faţa locului au ajuns pompierii SMURD din Slatina cu două autospeciale, dintre care o autospecială pentru transport personal si victime multiple, dar şi echipaje de la Ambulanţă.

„Două victime au fost monitorizate de SMURD, iar alte trei de către echipajele medicale de pe ambulanţe. Doar în cazul unei persoane a fost însă nevoie de transportarea sa la spital. Este vorba de pasagerul din dreapta al uneia dintre autoturismele implicate în accident, care din cauza impactului s-a izbit cu capul de geamul maşinii şi acuza dureri de cap, astfel încât a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Poliţia a demarat verificări în acest caz şi face cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here