Florin Bît a fost numit director general interimar al Parcului Industrial Slatina

Postul de director al SC Industrial Parc Slatina SA este, de miercuri, ocupat, în regim de interimat, de fostul consilier local Florin Bît, după ce protejatul fostului primar Minel Prina, Ciprian Chiţoiu, a demisionat din funcţie. 

Informaţia a fost confirmată, joi, de noul primar ales al Slatinei, Emil Moţ. „Director interimar al Industrial Parc Slatina va fi, deocamdată, Florin Bît. Interimatul acestuia a început de miercuri, 29 iunie, şi în curând vom declanşa procedura organizării concursului pentru ocuparea deplină a postului. Cred că acest concurs nu va putea fi organizat mai devreme de trei luni, întrucât sunt mai multe formalităţi legale ce trebuie îndeplinite”, a declarat, pentru OLT-ALERT, Emil Moţ.

Florin Bît a fost până de curând consilier local al municipiului-reşedinţă de judeţ ales pe listele PP-DD. După alegerile locale din 2012, el a trecut la PSD.

Cel care ocupa funcţia de director general al SC Industrial Parc Slatina SA, Ciprian Mihai Chițoiu, a demisionat din funcţie la începutul acestei săptămâni. Fost consilier personal al fostului primar al Slatinei Minel Prina, Chiţoiu conducea Parcul Industrial încă de la înfiinţarea acestuia.

4 COMENTARII

  1. Ce il recomanda pe noul numit pentru aceasta functie ? Avem un CV public cu educatia si experienta profesionala a fostului consilier ? Cred ca este un post ce necesita competenta profesionala, nu doar o rasplata pentru activitatea politica.

  2. Vai de capul vostru daca l.ați numit director pe prostovanul asta care nu știa săracul ce facultate a terminat pe la agricol. Sunteți niste mizerabili toți cei care faceți parte din conducerea acestei urbe. Bețivilor, sa va fie rusine ca ocupați astfel de posturi!

  3. Nu ințeleg de ce atatea jigniri care nu işi au rostu, de unde stiți ca nu are competența necesara sa conduca o instituție ?
    Chir ma bucur ca are si tineretu ocazia sa demostreze ca sunt competenți succes Florin Bît

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here