Jandarmii olteni au dat amenzi de 45.000 lei şi au prins zeci de infractori luna trecută

Jandarmii din Olt au executat, în luna iunie, sute de misiuni pentru menţinerea şi asigurarea ordinii publice, aplicând peste 150 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 45.000 de lei şi constatând aproape 40 de infracţiuni.

Peste 150 de jandarmi au acţionat zilnic, la nivelul judeţului Olt, luna trecută, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice. Activitatea jandarmilor a însumat peste 480 de misiuni pentru menţinerea ordinii publice, 17 dintre acestea fiind în cooperare cu alte instituţii (I.P.J. Olt, Poliția de Frontieră, Direcţia Silvică, executori judecătoreşti etc.).

Jandarmii olteni au aplicat 151 de sancţiuni, respectiv 123 de amenzi contravenţionale şi 28 de avertismente scrise. Valoarea amenzilor aplicate este în cuantum de 45.300 de lei. De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 39 de infracţiuni, dintre care 12 în mod independent şi 27 în cooperare cu Poliţia. Nu mai puţin de 42 de autori au fost identificaţi.

„Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, locotenent-colonelul Emanuel Botan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here