O slătineancă de 31 de ani a murit în Italia într-o explozie în care alte două femei şi-au pierdut viaţa

O slătineancă de 31 de ani, Alina Costea, care lucra ca badantă într-o localitate din Italia, şi-a pierdut viaţa, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unei explozii ce a avut loc în casa în care locuia împreună cu alte două femei, şi ele ucise de explozie. 

Tragedia s-a petrecut în localitatea Lavello, provincia Poteza. Potrivit primelor informaţii furnizate de nextquotidiano.it, citat de ro.blastingnews.com, deflagraţia s-a produs chiar în camera româncei situată la subsolul casei în care locuia o bătrână pe care o îngrijea slătineanca şi fiica ei. O dată cu românca şi-au pierdut viaţa şi cele două italience. Alina Costea a murit strivită de plafonul care s-a prăbuşit în urma deflagraţiei, întregul etaj al casei căzând peste ea. Cauza probabilă a exploziei ar fi o scurgere de gaz de la o butelie.

Alţi trei răniţi, între care şi un copil, care locuiau în vecinătatea locului în care s-a produs explozia au fost duşi de urgenţă la spitalul din Melfi, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

La locul deflagraţiei au sosit impresionante forţe de ordine, precum şi primarul localităţii împreună cu specialişti în construcţii. Un oficial a spus că, în urma cercetărilor ce vor avea loc la faţa locului, este foarte posibil ca încă vreo câteva familii să fie evacuate în cazul în care s-ar dovedi că structura de rezistenţă a clădirilor din zonă a fost afectată.

Alina Costea ajunsese în Italia cu aproximativ 10 zile în urmă pentru a lucra ca îngrijitoare. La scurt timp de la nenorocire, pagina de Facebook a Alinei a fost inundată de mesaje postate de prieteni şi cunoscuţi.

Tragedia familiei Costea e cu atât mai mare cu cât, în primăvara anului 2015, s-a stins din viaţă şi soţul femeii, la doar 35 de ani. Cei doi aveau un băiat care de acum îşi va trăi viaţa doar cu amintirea ambilor părinţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here