Două minore din Corabia au dispărut de acasă şi sunt de negăsit. Poliţia cere sprjinul populaţiei

Polițiștii desfășoară activități de căutare a două minore dispărute de la domiciliu și fac apel la cei care pot da relații despre acestea să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.        

Fetele au dispărut de acasă în urmă cu trei zile, iar familiile lor au anunţat Poliţia după două zile de căutări pe cont propriu.

„La data de 09.07.2016, la sediul Poliţiei oraşului Corabia, s-au prezentat  Baeram Verginica, Zamfir Monica și Sali Luminiţa, toate din oraşul Corabia, care au sesizat că, în seara zilei de 07.07.2016, fiicele lor Sali Panseluţa Flori, de 13 ani, şi Asan Luiza Ramona, de 16 ani, au plecat de la domiciliile lor şi nu au mai revenit”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Semnalmente:

Sali Panseluţa Flori are o înălţime 1,50-1,60 metri, ochi căprui, părul vopsit blond, tuns la nivelul umerilor, fără semne particulare. La data dispariţiei, purta o rochie de culoare roz şi era încălţată cu papuci de culoare roşie cu verde.

Asan Luiza Ramona are înălţimea de 1,60-1,65 metri, ochi căprui, păr vopsit negru, tuns la nivelul umerilor, fără semne particulare. La data plecării, purta o rochie de culoare mov şi papuci de culoare mov.

Poliţiştii fac apel la cei care pot da relații despre cele două minore să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.    

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here