FOTO / VIDEO Accident cu ambulanţă implicată în centrul Slatinei

O ambulanţă care plecase pentru o intervenţie în judeţ a fost lovită în plin de un taximetru într-o intersecţie din centrul Slatinei. Din fericire, nu au existat victime. Cel mai „şifonat” din impact a ieşit taximetrul.

Evenimentul rutier s-a petrecut in intersecţia de la Poştă. Ambulanţa rula cu semnalele acustice pornite pe bulevardul A.I. Cuza către fostul magazin Oltul. Când a intrat în intersecţie, a fost izbită din lateral de taximetrul care venea de pe strada Libertăţii.

acc cu ambulanta 1

„Ambulanţa se deplasa la un caz la Dobroteasa. Era în misiune, deci, având semnalele acustice pornite. Nu cunosc exact detaliile producerii accidentului, ştiu doar că a fost trimisă altă ambulanţă la cazul respectiv. Din câte ştiu, sunt daune minore produse în urma accidentului, iar echipajul nu a avut nimic”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, medicul Marian Furtună.

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii, iar părţile implicate s-au înţeles pe cale amiabilă.

DSCN3273

„A anunţat cineva accidentul la Poliţia municipiului Slatina şi s-a deplasat la faţa locului o echipă de poliţişti rutieri. Aceştia au constatat că cei implicaţi în accident s-au înţeles pe cale amiabilă, nefiind nevoie de intervenţia poliţiştilor”, a declarat ofiţerul de relaţii cu presa din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisarul şef Claudia Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here