Un bărbat din Scorniceşti s-a autoincendiat în stradă. Care a fost motivul

Un bărbat de 63 de ani din Scorniceşti, fost maestru la SC Pulsor SA, a ajuns, vineri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina cu arsuri grave pe aproape tot corpul după ce s-a autoincendiat. Potrivit unor informaţii, cauza care a generat încercarea de sinucidere ar fi fost depresia. La scurt timp după ce a ajuns la spital, victima a fost preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transferată la un spital din Capitală.

Incidentul s-a petrecut vineri dimineaţă pe strada Şuica din Scorniceşti, în faţa garajului pe care bărbatul de 63 de ani, Gheorghe Constantinescu, îl deţine. Fără să stea pe gânduri, el a ieşit din garaj şi-a dat foc după ce şi-a îmbibat hainele cu benzină. La faţa locului au ajuns pompierii SMURD, care au dat primul ajutor bărbatului, după care l-au transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului din Slatina.

„Este vorba de un bărbat de 63 de ani care şi-a dat foc în Scorniceşti, sat Şuica. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al SMURD Scorniceşti. Victima a suferit arsuri de gradul I şi II pe 90 la sută din corp şi a fost transportată la UPU Slatina”, a declarat plutonierul major Dan Nedeloiu din cadrul este aşteptat elicopterul de la Bucureşti pentru a fi transportat în Capitală”.

La scurt timp după ce a ajuns la spital, victima a fost preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transferată la un spital din Capitală.

Bărbatul era pensionar şi este tatăl a doi băieţi căsătoriţi. Potrivit unor surse locale, bărbatul a recurs la acest gest extrem din cauza depresiei de care suferea. În trecut, el ar fi fost internat în Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Slatina din acelaşi motiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here