Lucrările la Sala Polivalentă din Slatina închid Bazinul didactic de înot

Bazinul didactic de înot Slatina va fi închis vineri, vreme de şase ore, din cauza unor lucrări pe care CEZ Distribuţie le efectuează pentru racordarea la energia electrică a Sălii Polivalente ce se construieşte în apropiere.

Reprezentanţii Clubului Sportiv Municipal (CSM) Slatina, care administrează bazinul de înot, i-au înştiinţat pe slătineni atât în mod direct, la casierie, cât şi pe site-ul oficial. Bazinul va fi închis vineri, între orele 10.00-16.00. „Bazinul de înot didactic Slatina va fi închis vineri, 22.07.2016, între orele 10:00 – 16:00 datorită unor lucrări efectuate în zona bazinului de către S.C. Cez Distribuție S.A.”, se arată pe site-ul www.bazininotslatina.ro.

Bazinul a mai fost închis câteva zile, până marţi, 19 iulie, pentru lucrări de dezinfecţie.

Lucrările la Sala Polivalentă din Slatina au fost intensificate în acest an, având drept termen de finalizare data de 31 decembrie 2016. Investiţia se ridică la circa 68 de milioane de lei, din care Primăria Slatina suportă 30%. După repetate sistări din cauza lipsei banilor, investiţia a fost preluată de Compania Naţională de Investiţii (CNI).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here