Comuna Coloneşti are, în sfârşit, consiliu local legal constituit şi un viceprimar celebru

Anulat de Tribunalul Olt în urma unei contestaţii formulate de doi dintre aleşii comunei, Consiliul Local Coloneşti a fost constituit din nou joi, de data aceasta fără probleme. După ce le-a fost validate mandatele, consilierii locali au ales şi viceprimarul localităţii în persoana celui ce a divorţat de soţie (care ocupă funcţia de secretar al comunei) pentru a putea ocupa această funcţie fără să încalce regimul incompatibilităţilor – Constantin Dan Burducel. Acesta a ajuns celebru după ce toată presa din România a mediatizat cazul divorţului său din interes.

Procedura de validare a mandatelor celor 11 consilieri ai comunei a decurs aproape normal, după ce nouă dintre aleşi au intenţionat să nu le fie validate mandatele celor doi colegi care au contestat în instanţă hotărârea şedinţei trecute. Până la urmă, au fost validate însă şi cele două mandate.

Şedinţa de constituire a Consiliului Local Coloneşti a fost reluată joi după ce, în urmă cu peste două săptămâni, Tribunalul Olt a anulat hotărârea de validare a mandatelor de consilier local pentru că doi dintre aleşii comunei au formulat contestaţie împotriva acestei hotărâri votate în 22 iunie.

Motivul pentru care cei doi, Nicolae-Laurenţiu Constantin şi Florentin Pinţa, membri ai PNL, a au recurs la instanţă este acela că mandatele lor nu au fost validate în şedinţa din 22 iunie pe considerentul că pe numele lor există o plângere penală de fals aflată în cercetare.

După ce consiliul local a fost declarat legal constituit, noii consilieri au ales şi viceprimarul comunei, în persoana lui Constantin Dan Burducel, cel care, pentru a putea ocupa această funcţie fără să încalce regimul incompatibilităţilor, s-a văzut nevoit să divorţeze de soţie, care ocupă funcţia de secretar al localităţii. Cazul său a ajuns celebru după ce, săptămâna trecută, a fost mediatizat de toată presa din România.

1 COMENTARIU

  1. Pai si cand ajunge Bursucel asta acasa, nu vorbeste cu doamna pe la spate ?!? La Primarie cu ea, pe batatura tot cu ea, ce nu face omu’ sa-i fie bine tovarasului Bula.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here