Percheziţii la Clanul Bercea din Drăgăneşti Olt. Ce probe caută poliţiştii

Patruzeci de poliţişti fac, miercuri, şapte percheziţii în oraşul Drăgănești Olt, la mai mulţi membri ai Clanului Bercea, bănuiţi de comiterea unor infracţiuni cu violenţă. Rudele lui Sandu Anghel au intrat, cu o noapte în urmă, cu bâte peste o familie din oraş, avariind mai multe autoturisme şi un bărbat fiind rănit.

La acţiune marticipă peste 40 de poliţişti de investigaţii criminale, acţiuni speciale și din cadrul Poliției orașului Drăgănești Olt, dar şi jandarmi din cadrul IJJ Olt.

„Perchezițiile se desfășoară într-un dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infractiunilor de violare de domiciliu, distrugere, loviri sau alte violențe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane implicate într-o altercație, care a avut loc, în noaptea de 8-9 august, pe raza orașului Drăgănești Olt”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here