Clubului Pensionarilor Slatina va fi extins. CL a alocat primii bani pentru această investiţie

Consiliul Local Slatina a aprobat, în şedinţa extraordinară de marţi, redistribuirea unor sume aferente programului de investiţii la Direcţia Protecţie şi Asistenţă Socială, Este vorba de extinderea clădirii în care funcţionează Clubul Pensionarilor situat pe strada Victoriei.

Deocamdată aleşii locali au aprobat redistribuirea sumei de 20.000 de lei care va fi cheltuită pentru expertizarea imobilului din strada Victoriei în vederea extnderii. De fapt, extinderea se va efectua nu pe orizontal, ci prin supraînălţarea clădirii.

Ce 20.000 de lei reprezintă o diferenţă rezultată din faptul că, din cei 80.000 de lei alocaţi Direcţiei de Protecţie şi Asistenţă Socială pentru achiziţionarea unei autoutilitare, numai 60.000 de lei vor fi cheltuiţi.

„Ţinând seama de faptul că din creditele bugetare în sumă de 80 mii lei, alocate din buget local în anul curent pentru Capitolul 680206 «Asistenţă socială pentru familie şi copii», Titlul XIII «Active nefinanciare», articolul 71, se vor utiliza doar 60 mii lei pentru achiziţie autoutilitară, asa cum s-a precizat în fundamentarea nr. 6918/09.08.2016, Considerăm că este oportună redistribuirea diferenţei în sumă de 20 mii lei aferentă programului de investiţii (în cadrul aceluiaşi capitol şi articol) având ca obiectiv «Expertizare Clubului Pensionarilor în vederea extinderii/supraînălţării cladirii». In anexa nr. 1 este prezentat bugetul initial şi propunerea de modificare prin redistribuire, pentru Titlul XIII «Active nefinanciare», articolul 71”, se arată în raportul de specialitate care a stat la baza proiectului de hotărâre aprobat, marţi, de aleşii locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here