Bărbat din Olt, arestat după ce o femeie agresată de el a decedat la spital

Un bărbat de 38 de ani, din localitatea olteană Dăneasa, a fost arestat, marţi, prin decizia judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt după ce o persoană agresată luna trecută de inculpat a decedat la un spital din Capitală.

Procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, în cursul zilei de marţi, 23 august, arestarea unui bărbat în vârstă de 38 ani, din comuna Dăneasa, fără antecedente penale, ca urmare a săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Olt.

Potrivit procurorilor, bărbatul arestat miercuri a îmbrâncit, luna trecută, o consăteancă, de vârstă înaintată, care a căzut într-un şanţ betonat, suferind răni grave. În urma leziunilor, femeia a decedat, la circa două săptămâni de la eveniment, într-un spital din Bucureşti.

„În fapt, s-a reţinut că, în după-amiaza zilei de 21.07.2016, inculpatul a exercitat acte de violenţă fizică asupra victimei, B.E., în vârstă de 75 ani, din aceeaşi localitate, pe care a îmbrâncit-o, acţiune în urma căreia aceasta a căzut într-un şanţ betonat din apropiere, fiindu-i provocate leziuni traumatice care au condus, ulterior, la decesul acesteia, survenit la data de 07.08.2016 în Spitalul Bagdasar Arseni – Bucureşti”, se arată în comunicatul procurorilor.

Prin încheierea din data de 23.08.2016, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here