Imagini care ÎNGROZESC în Olt: NENOROCIRE provocată de un copil de 12 ani

Explosive Beatz logo (big)

Un copil de numai 12 ani din oraşul oltean Piatra Olt a provocat, din joacă, un incendiu de proporţii care a distrus locuinţa vecinilor. Alertaţi, pompierii care au intervenit au stins focul după două ore de luptă cu flăcările. Pagubele sunt, însă, foarte mari.

Evenimentul s-a petrecut miercuri seară, în jurul orei 20.00, când copilul a aruncat, în joacă, o hârtie aprinsă lângă locuinţa vecinilor. De la flăcăruia minusculă casa întreagă a fost cuprinsă de flăcări.

P1070489

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

„În momentul sosirii echipajelor la fața locului, incendiul se manifesta violent la acoperișul casei, bunurile din interiorul locuinței și la o anexă gospodărească aflată în apropiere”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

P1070490

Pompierii au acționat mai bine de două ore pentru stingerea incendiului, reușind lichidarea acestuia în limitele găsite. Au ars acoperișul casei pe circa 80 mp, mobilier și materiale textile aflate în locuință, acoperișul anexei pe 20 de mp, textile depozitate în anexă și circa 25 de metri dintr-un gard din lemn.

P1070495

„Cauza probabilă a incendiului este jocul copiilor cu focul. Un vecin de-al proprietarului, în vârstă de 12 ani, a aprins o hârtie și a aruncat-o lângă casă, incendiul propagându-se la locuință și anexă”, a mai spus reprezentantul ISU Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here