Târg de adopţii canine la Slatina. Peste 150 de animale fără stăpân pot fi adoptate

Slatinenii sunt invitaţi sâmbătă, 3 septembrie 2016, la sediul Adăpostului Sărăcesti, unde Primăria Slatina, prin Serviciul public de gestionare a câinilor fără stăpân, va organiza un târg de adopţii canine. Astfel de târguri vor avea fi organizate în mai multe rânduri pe perioada acestui an, cei care îşi vor alege prieteni canini beneficiind şi de asistenţa gratuită a unui medic veterinar.

Aproape 150 de căţei cu vârste cuprinse între 3 luni şi 10 ani, toţi pregătiţi să fie companioni de nădejde, aşteaptă să li se ofere un loc mai bun.

Târgurile de adopţii canine vor continua şi pe parcursul acestui an, scopul fiind promovarea adopţiilor şi a creşterii responsabile a animalelor de companie. „Pentru toţi cei care îşi aleg cu sufletul cel mai bun prieten, se vor organiza târguri de adopţii lunare, în cadrul cărora vor fi promovaţi câini proveniţi din adăpostul de animale al Serviciul public de gestionare a câinilor fără stăpân, va organiza un târg de adopţii canine”, se arată într-un anunţ postat de primărie pe o agină de socializare.

În cadrul târgurilor, medicul veterinar va putea răspunde întrebărilor slatinenilor privind modul de îngrijire a animalelor de companie şi legislaţia specifică în vigoare. 

Adăpostul Saracesti este situat pe s trada Prunilor, nr.8 (fostul poligon). Târgurile vor avea programul între orele 10 – 14, iar în cazul în care în ziua târgului, până la ora 10, timpul este nefavorabil, acesta se anulează.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here