Spaniolii caută în Olt 800 de lucrători pentru muncă sezonieră în agricultură. Vezi salariile

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt oferă, prin serviciul de ocupare EURES România, nu mai puţin de 800 de locuri de muncă vacante în Spania (dintre care 300 locuri pentru cupluri) pentru munca sezonieră în agricultură.

Reprezentanţii AJOFM Olt informează că sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsă între 18–40 ani, pentru recoltarea căpşunilor, pentru care nu se solicită experiență.

„Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, iar data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/39 ore pe săptămână, împărţite în şase zile. Ziua a şaptea este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii”, se arată într-un comunicat al AJOFM Olt remis presei.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt din Slatina, strada Prelungirea Crişan, nr. 2, tel. 0249/411002.

Data şi locaţia bursei pentru selectarea lucrătorilor vor fi comunicate ulterior, potrivit AJOFM Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here