Poliţistul din Slatina care a lovit un pieton cu maşina, cercetat disciplinar

Poliţia Slatina a demarat o anchetă disciplinară în cazul agentului Ilie Ninel Scrieciu

Poliţistul slătinean Ilie Ninel Scrieciu, care în noaptea de sâmbătă spre duminică a lovit cu maşina un pieton după ce a condus autoturismul pe contrasens, este cercetat disciplinar de către colegii săi.

Ancheta disciplinară a fost demarată la câteva ore după producerea accidentului, a afirmat surse din Poliţie. În plus, omului legii implicat în accident i-a fost suspendat permisul de conducere. De asemenea, el nu mai are voie, pe perioada cercetărilor, să aibă activitate în stradă, prestând doar muncă la birou.

Pietonul lovit de poliţist, Adrian Dumitru Cîrstea, de 60 de ani, din Slatina, rămâne internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Bărbatul de 60 de ani din Slatina a fost lovit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de o maşină a Poliţiei la volanul căreia se afla agentul Ilie Ninel Scrieciu, care circulase pe contrasens fără să aibă semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Victima a suferit răni serioase, fiind nevoie de transferarea sa de la Spitalul Slatina, unde a fost transportată iniţial de ambulanţă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

„La data de 04.09.2016, orele 00.45, în municipiul Slatina, un bărbat, de 41 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul, pe o stradă din municipiul Slatina, încălcând semnificația indicatorului rutier «accesul interzis», la efectuarea virajului la dreapta, a acroşat un pieton, de 60 ani, din aceeași localitate, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Poliţistul aflat la volanul maşinii nu era băut, spun colegii săi, în vreme ce victima se afla sub infuenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

2 COMENTARII

  1. Cum îl poți numi om al LEGII???? Suntem nebuni…bine.. dacă ai bani ajungi parlamentar…dacă nu…ajungi la circulație…nici măcar sa scrie nu știe…DUMNEZEU NU DOARME ȘI VEDE MULȚI PROȘTI!!!

  2. Vrem dovada cu victima care ” traversează prin loc nepermis” … sunt camere în oras…poate se vede ceva si pe vreo camera de la CEC … de unde stiu stimații colegi ai domnului Scrieciu că cel lovit nu era pe trecere?….l-au crezut pe cuvânt sau cum?….nu o să pățească nimic.
    Voi ziariştii cercetați…trebuie să existe o cameră video care a surprins evenimentul şi nu mă refer la cele ale primăriei…poate au la gigi sau la royal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here