Cât câştigă administratorul public al Slatinei, Cristian Cismaru. Salariu FABULOS / DOCUMENT

Administratorul public al Slatinei, controversatul Cristian Cismaru, are un salariu de nabab: aproximativ 100 de milioane de lei vechi lunar. Adică atât cât câştigă un judecător cu vechime de-o viaţă în profesie.

Potrivit declaraţiei de avere a celui care semnează toate contractele publice ale Primăriei Slatina, Cristian Cismaru a câştigat anul trecut peste un 1,2 miliarde de lei vechi reprezentând venituri din salariu. Împărţit la cele 12 luni ale anului, reiese că Cismaru a primit aproximativ 100 de milioane de lei vechi pe lună. Adică atât cât câştigă un judecător cu vechime de-o viaţă în profesie.

declaratie avere cismaru

În dreptul soţiei, Carmen Andreea Cismaru, este trecută o sumă infimă, de 6.588 lei, reprezentând cifra de afaceri a firmei pe care aceasta o deţine, SC Andcris Pro DD SRL, care anul trecut a înregistrat o pierdere de aproape 10.000 de lei. De anul acesta se vor schimba însă lucrurile, pentru că firma este cea care deţine controversata terasă construită recent pe trotuarul de lângă fostul magazin Oltul, după ce soţul patroanei şi-a rugat colegii din primărie să nu-l lase la nevoie şi să-i semneze documentele privind eliberarea autorizaţiei de construire.

Înainte de a ocupa funcţia de administrator public al municipiului-reşedinţă de judeţ, Cristian Cismaru a fost consilier personal al primarului de-atunci Darius Vâlcov. În 2010 îl găsim acţionar în firma SC Enero Prod SRL, cea care deţine televiziunea locală OltTv, controlată de deputatul Daniel Bărbulescu, fost prieten şi tovarăş de fapte penale al fostului primar Darius Vâlcov, pe care ulterior l-a denunţat în dosarul în care ex-primarul Slatinei este acum judecat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru fapte de corupţie.

6 COMENTARII

  1. Esti o proasta . Găinăria de articol nu face decat sa redea o declaratie de avere . Dacă marţafoiu ăsta de văr al lui Vâlcov ia atât din banii nostri inseamna că noi , proştii , ne merităm soarta . Cine ia aprobat lui salariu ăsta , nu cumva consilierii locali care au fost si sunt majoritari psd ? Ce dreacu face PSD ul ăsta , de ce tine oamenii lui Vâlcov in funcţii atat de importante ? O intrebare de 1000 de puncte . Raspunde cineva ?

  2. Daca exista unul care sa poată să-l înlocuiască cu succes , atunci sa puneți altul , dar isi face treaba si este corect , eu il cunosc ca lucrez acolo si este un profesionist . Cine vrea să-l schimbe cu accest articol nu face altceva decat sa încerce sa luna pe cineva supus si incompetent . Puneți-i sa dea test de competentă ( evaluare) si dupa acea sa va vad cu ce drept vorbiți . Deci lăsați-mă cu astea ca aici este ziarul PSD -ului si vad ca baronul isi vrea o sluga la bugetul local . Nu ma internează cat castiga atata timp ce isi face foarte bine meseria si nu fura cum fac altii .nu este , nu a fost si nu va fi niciodata omul nimănui . Asta v-o garantez . Asta este adevăratul motiv pt care uni nu-l vor acolo .

  3. Ala nu este salariul , este o declaratie de avere ( venituri realizate) adica : salariul 5000 lei + depășirea cu peste 200% a procentului stabilit la inceput de an de atragere a fondurilor europene . Deci esti un ziarist de 2 lei , rau intentionat care nu spui altceva decat niste minciuni ordinare . Ar trebui sa fi deacord sa fie platit in funcție de cat muncește fiecare , mai ales pe bani europeni . Mai bn sa nu atragă fonduri ????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here