FOTO Antrenorul de karate din Slatina rănit în accident a murit după un an de suferinţă

Instructorul de la Clubul Koryo Taekwondo din Slatina, Mihai Alexandru Petcu, a decedat, noaptea trecută, la Secţia ATI Slatina, după ce acesta a suferit traumatisme foarte grave în urma unui accident rutier.

La mijlocul lunii decembrie 2015, instructorul Mihăiţă Petcu a fost implicat într-un grav accident rutier produs la intersecţia drumului de acces către Plaja Olt cu Bulevardul Constantin Brâncoveanu, la ieşirea de pe Podul Olt. Astfel, un TIR încărcat cu cereale, care circula regulamentar dinspre Craiova, a lovit autoturismul tânărului ce avea atunci 27 ani.

De atunci a început practic calvarul tânărului, care a stat aproape un an într-o stare vegetativă, primind tratament şi suferind mai multe intervenţii chirurgicale în diferite unităţi medicale din ţară.

O mare perioadă de timp a petrecut-o la spitalul slătinean, unde medicii au făcut eforturi considerabile pentru a îmbunătăţi starea tânărului.

Reprezentanţii unităţii medicale slătinene au confirmat că instructorul a decedat noaptea trecută, la ATI Slatina.

mmm

La finalul săptămânii trecute a murit şi George Adrian Ciobanu, de 28 de ani, fiul chirurgului-ortoped pediatru Gheorghe Ciobanu, care suferise în urmă cu doi ani un anevrism.

Deşi nu s-au cunoscut niciodată, cei doi tineri frumoşi care au fost ţintuiţi la pat o lungă perioadă de timp, au fost legaţi practic de aceeaşi suferinţă. (Autor: Florentina Ştefan Ciobanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here