Urmărire ca-n filme pe străzile din Caracal. Ce au descoperit, la final, poliţiştii

Scene parcă desprinse din filmele americane de acţiune s-au petrecut, duminică, pe străzile din Caracal, protagoniştii care au atras atenţia trecătorilor fiind mai mulţi poliţişti şi un fugar gonind nebuneşte cu autoturismul şi care, la un moment dat, a reuşit să se facă nevăzut. Goana acestuia a fost motivată de faptul că omul conducea o maşină fără să deţină permis de conducere. 

Polițiștii au efectuat semnal de oprire unui autoturism al cărui şofer a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al poliţiştilor.

Oamenii legii au urmărit autoturismul, însă, pe o stradă a oraşului, conducătorul auto l-a abandonat, reușind să fugă.

„În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat conducătorul auto, ca fiind un tânăr, de 24 ani, din municipiul Caracal, iar în urma verificării în evidenţe, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule”, a declarat ofiţerul de relaţii cu presa din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul şef Claudia Radu.

În aceeaşi zi, polițiștii din localitatea Giuvărăști au depistat, pe DJ 642, un tânăr de 28 ani, din județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit acte premergătoare săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here