Fostul primar din Corabia, Ştefan Pîrlea, prins beat la volan, îşi va afla pedeapsa săptămâna viitoare

Judecătoria Corabia va pronunţa săptămâna viitoare sentinţa în dosarul în care fostul primar al oraşului de la malul Dunării, Ştefan Pîrlea, este judecat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Instanţa a decis ca termen pentru pronunţarea sentinţei data de 20 septembrie. „Amână pronunţarea la data de 20.09.2016. Cu apel odată cu hotărârea privind fondul cauzei”, a decis, marţi, Judecătoria Corabia.

După mai bine de doi ani de cercetări, Ştefan Pîrlea a fost trimis în judecată abia anul acesta, în aprilie, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. În februarie 2014, fostul edil s-a urcat băut bine la volanul maşinii sale cu care a lovit cinci alte autoturisme parcate.

„Pe fondul neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu cinci autoturisme, staţionate. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul oraşului Corabia, refuzând internarea. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge”, arăta, imediat după eveniment, Poliţia Olt.

Fostului primar i-a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ştefan Pârlea a fost primara al oraşului Corabia timp de patru ani, între 2004 şi 2008, din partea PDL. În 2012 şi 2016, el a candidat din nou pentru funcţia de primar, în ambele cazuri din partea PNL, fără succes însă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here