FOTO / Ploaia torenţială a dat peste cap traficul rutier în Slatina, luni dimineaţă

Traficul rutier a fost blocat, luni dimineaţă, pe mai multe artere din Slatina din cauza ploii torenţiale care a lovit judeţul Olt. În doar câteva minute străzile au devenit adevărate cursuri de apă, gurile de canal nemaifăcând faţă şuvoiurilor.

Pe strada Drăgăneşti, în zona joasă de sub podul de cale ferată la intrare în Slatina dinspre Brebeni, s-a format un adevărat lac, făcând aproape imposibilă circulaţia rutieră, astfel că s-au format, pe ambele sensuri de mers, cozi de autoturisme de peste un kilometru.

apa5
Strada Libertăţii a fost şi ea inundată în apropierea sediului Poştei, dar şi strada Mănăstirii, în zona Palatului de Justiţie, o zonă mai joasă. Inundaţii au fost şi pe strada Mihai Eminescu din zona istorică a Slatinei.

apa2

Pompierii şi echipe de muncitori din cadrul Companiei de Apă Olt au muncit din greu cu şuvoaiele, folosind pompe pentru asanarea zonelor inundate. S-a intervenit şi la o societate comercială ai cărei reprezentanţi au solicitat ajutorul pompierilor pentru a scoate apa care pătrunsese într-o hală.

apa1

 

De asemenea, poliţiştii au încercat să dirijeze circulaţia rutieră în aşa fel încât să nu se creeze ambuteiaje, care nu au putut fi, însă, prevenite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here