FOTO/VIDEO Liderul tinerilor din UNPR Olt, Cosmin Ciorei, a trecut la PSD cu toată organizaţia

Preşedintele Organizaţiei de Tineret a UNPR Olt, Cosmin Ciorei, a trecut, joi, la PSD, fiind însoţit de aproape toţi tinerii progresişti. Principalul motiv invocat a fost că ei şi-au pierdut identitatea de progresişti prin fuziunea UNPR cu PMP. 

Anunţul a fost făcut de preşedintele tinerilor din PSD Olt, Ionuţ Ivan, în cadrul unei conferinţe de presă la care au participat, alături de Cosmin Ciorei, circa 20 de tineri dintre cei care şi-au însoţit liderul spre Partidul Social Democrat.

ciorei-la-psd-1

 

„Am organizat o conferinţă de presă pentru a anunţa venirea în rândurile noastre a unui nou membru, un tânăr care are deja experienţă politică, un tânăr care are proiecte şi care are nevoie de o echipă puternică să pună aceste proiecte în aplicare. Cu toţii suntem mândri că începând de astăzi vom forma o echipă mai mare, mai puternică, o echipă respectată de organizaţia de seniori a Partidului Social Democrat Olt. Vom fi o echipă care în continuare vom avea multe de spus, care va munci în continuare pentru cetăţenii acestui judeţ, pentru că şi noi de-a lungul timpului am pus umărul la aplicarea unor proiecte la nivel judeţean”, a declarat liderul tinerilor social-democraţi.

ciorei-la-psd-2

Cosmin Ciorei a semnat adeziunea la PSD în direct

Principalul motiv care i-a determinat pe tinerii uneperişti să părăsească partidul a fost acela că şi-au pierdut identitatea de progresişti prin fuziunea UNPR cu PMP, a explicat Cosmin Ciorei, care a semnat adeziunea la PSD în direct, în timpul conferinţei de presă.

„Am avut parte de cel mai greu an în modesta mea carieră de om politic, şi nu prin prisma alegerilor electorale sau a rezultatelor acestora, ci din cauză că ne-am pierdut identitatea, noi, ca progresişti. Am avut o perioadă în care am discutat între noi, şi am ales de comun acord, eu şi echipa, să ne alăturăm PSD-ului, pentru că ne simţim bine în politica de stânga. Deşi am fost personajul principal al acestei echipă, vreau să spun că nimic din ce am realizat sau nimic din imaginea mea nu ar fi fost posibil fără tinerii din spatele meu. Sunt adevăraţi eroi pentru mine, ei sunt cei care au muncit şi m-au susţinut necontenit. Eu din acest moment sunt membru PSD, o să rămân un tip care se dedică tinerilor, o să rămân acelaşi Cosmin Ciorei pe care l-aţi cunoscut până acum”, a spus Ciorei.

ciorei-la-psd3

El a precizat că nu a negociat ocuparea vreunei funcţii politice în PSD înainte de intrarea în acest partid, ceea ce nu înseamnă că, în viitor, nu va ocupa, totuşi, o funcţie, potrivit lui Ionuţ Ivan. „Nu s-a negociat nimic. Vom avea o şedinţă în care vom discuta. Cosmin ar putea ocupa orice funcţie în viitor”, a subliniat Ivan.

Cosmin Ciorei a fost consilier local la Slatina în mandatul 2012 – 2016, din partea UNPR, iar anul acesta s-a numărat printre candidaţii la funcţia de primar al municipiului-reşedinţă de judeţ din partea aceleiaşi formaţiuni politice care, în august anul acesta, a dispărut de pe scena politică fuzionând prin absorbţie, după ce conducerea a fost preluată de deputatul Valeriu Steriu, cu PMP.

1 COMENTARIU

  1. Bai, esti nebun ? Aia din poze e toata organizatia ?? Sau dl. Ciordei mai are si tabele cu date personale aleatorii ?? Cam multa importanta isi da politrucul asta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here