VIDEO Marian Munteanu, la Slatina: Nu mergem în parlament să îi lăsăm să vândă în continuare pământul

Aflat, miercuri după-amiază, în trecere prin Slatina, fondatorul şi preşedintele partidului Alianţa Noastră România, Marian Munteanu, a ţinut o scurtă conferinţă de presă în care a explicat în ce măsură noul partid se pregăteşte de alegeri, prioritatea zero a membrilor săi fiind acum strângerea de semnături.

Avem destule organizaţii cu destul de mulţi membrii, unii sunt bine structuraţi, alţii abia se încheagă. Toată lumea acum este preocupată şi toate eforturile noastre sunt să lămurim problema semnăturilor. Avem termen până luni, şi abia după aceea avem două săptămâni la dispoziţie pentru ca în zome în care lucrurile nu sunt bătute în cuie să le batem în cuie, nu e mare problemă. Fiind un partid nou, structurile nu au apucat să se constituie atât de zdravăn. Aveam oraşe unde erau două, trei iniţiative, ele nu ştiau unii de alţii, dar făceau în paralel”, a declarat Marian Munteanu.

La nivelul judeţului Olt de partid se ocupă cei din structurile PNŢCD şi alţi militanţi coordonaţi de fostul consilier local Gheorghe Stoica.

„Şi în Olt a început să se strângă semnături, sunt diverse grupuri care se ocupă de asta. Sunt în jur de câteva sute de semnături strânse până acum şi până luni se vor strânge mai multe. Avem grupuri şi în Slatina, şi în Balş, şi în Caracal care se ocupă”, a precizat Ovidiu Bunea, liderul ANR Dolj şi coordonatorul partidului pe Oltenia, care l-a însoţit pe Marian Munteanu.

Întrebat dacă la alegerile din decembrie mizează pe anumite categorii de electori, precum alegătorii nehotărâţi, Marian Munteanu a evitat să dea un răspuns concret, afirmând că se bazează „pe români”.

El a precizat că este sigur că partidul său va trece pragul electoral pentru a intra în parlament şi că, în legislativul României, va încerca să impună adoptarea unui set de măsuri prin care să fie stopate politicile antiromâneşti.

„Vom cere ca un anumit număr de măsuri legislative să fie adoptate în regim de urgenţă. Dacă ele nu vor fi votate nu se pune problema să votăm nimic în favoarea nimănui în parlament. Că nu mergem în parlament ca să îi lăsăm să vândă în continuarea pământul, să facă educaţie antiromânească şi anticreştină, să taie pădurile şi tot aşa. Avem un set de puncte pe care le vom impune. Nu ştim care va fi majoritatea. Sigur că avem sondaje, analize, nu alea care se dau publicităţii şi care sunt nişte escrocherii făcute în scopuri propagandistice, ci avem propriile noastre analize. Sigur că se prefigurează o anumită pondere politică, dar nu s-a terminat discuţia. Mai avem două luni de zile. Noi nici nu am început vreo campanie”, a subliniat Marian Munteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here