Arina Georgescu ar urma să ocupe un post de adjunct la IŞJ Olt. Ce spune şefa OFL Slatina

După ce, recent, pe locul inspectorului şcolar general adjunct Victor Iacobescu a fost numită, prin ordin de ministru, Dalia Cîrstea, preşedinta femeilor liberale din Olt, celălalt post de adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt ar urma să fie ocupat de Arina Georgescu, şefa femeilor din cadrul PNL Slatina, potrivit unor surse citate de o publicaţie locală. Contactată de OLT-ALERT, aceasta a infirmat informaţia.

Potrivit presei locale, Arina Georgescu, preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale din cadrul PNL Slatina, ar fi propunerea Partidului Naţional Liberal pentru postul de inspector şcolar general adjunct, ocupat deocamdată de Carolina Guraliuc, care nu s-a înscris însă la concursul pentru ocuparea funcţiei cu acte-n regulă.

Contactată telefonic de OLT-ALERT, Arina Georgescu a infirmat informaţia. „M-ar fi onorat o asemenea recomandare, dar eu nu am auzit nimic. Probabil sunt zvonuri aruncate de anumite surse. Nu spun că nu mi-ar plăcea, dar eu nu ştiu nimic despre faptul că aş fi fost recomandată pentru un asemenea post”, a declarat Arina Georgescu, cadru didactic la Şcoala Gimnazială „Ştefan Propopescu” din Slatina.

În schimb, Dalia Cîrstea a fost numită pe recent, prin ordin de ministru, pe funcţia de inspector şcolar general adjunct al ISJ Olt, ea înlocuindu-l pe colegul său de partid, Victor Iacobescu, care s-a întors pe postul de profesor de limba şi literatura română de la Colegiul Naţional „Radu Greceanu” Slatina după ce s-a retras din concursul la care se înscrisese pentru ocuparea postului. Dalia Cîrstea este profesor de geografie la Colegiul Tehnic Metalurgic din Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here