Subprefectul de Olt, Emanuel Oproiu, a fost DEMIS din funcţie. Ionuţ Cotarcea i-a luat locul

Subprefectul de Olt, Emanuel Oproiu, a fost DEMIS din funcţie în şedinţa guvernului de miercuri. Oproiu a fost înlocuit cu fostul liberal Ionuţ Cotarcea, fost inspector general adjunct în Inspectoratul de Stat în Construcţii (ISC).

Eliberarea lui Emanuel Oproiu din funcţia de subprefect a fost anunţată, miercuri, de către purtătorul de cuvânt al executivului, Liviu Iolu, într-un briefing de presă la finalul ședinței de guvern.

„Pe ordinea de zi a guvernului au mai fost şi câteva hotărâri privind încetarea exercitării, cu caracter temporar temporar prin detaşare, în condiţiile legii, a funcţiei de subprefect al judeţului Olt, domnul Oproiu Ionel Emanuel, încetarea exercitării funcţiei de subprefect al judeţului Teleorman, domnul Ceciu Alexandru Răzvan…”, a informat Liviu Iolu.

În locul lui Oproiu a fost numit, tot în şedinţa de miercuri, fostul liberal Ionuţ Cotarcea, fost inspector general adjunct în Inspectoratul de Stat în Construcţii. În 2014, el a fost revocat din această funcţie de premierul de atunci Victor Ponta, la cerere, ulterior ocupând, prin concurs, postul de director în cadrul aceleiaşi instituţii.

Emanuel Oproiu, susţinut de fostul UNPR pentru a ocupa postul de subprefect în 2014, nu a putut fi contactat pentru o declaraţie pe acest subiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here