200 de persoane, selectate pentru încadrare la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi 

????????????????????????????????????

Peste 200 de persoane din cele aproape 700 care au participat, joi, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, organizată la Slatina şi Caracal, au fost selectate pentru încadrare de către angajatorii prezenţi la eveniment.

Organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt în incinta Casei Tineretului din Slatina şi în sediul Agenţiei Locale din Caracal, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi a adunat 690 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, dintre care 202 au fost selectate de angajatori în vederea încadrării, potrivit instituţiei organizatoare.

„Îmbucurător este că au venit mulţi tineri. Au participat şi elevi din anii terminali de la două licee importante din Slatina. Încercăm astfel să-i punem în contact cu realităţile pieţei muncii şi, de asemenea, să-i orientăm cumva în direcţia competenţelor, deprinderilor şi cunoştinţelor pe care piaţa muncii le solicită de la viitorii angajaţi”, a declarat, în timpul desfăşurării bursei, Cristinel Cîrloganu, directorul executiv al AJOFM Olt.

Pentru acest eveniment, AJOFM Olt a contactat 51 de angajatori, dintre care 41 au acceptat să participe la bursă curs, punând la dispoziţia şomerilor 409 locuri de muncă vacante, din care 306 la Slatina şi 103 la Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here