Firmele din Olt cu sedii sociale expirate vor fi DIZOLVATE din oficiu

Firmele ale căror documente care dovedesc existenţa sediilor sociale au expirat vor fi dizolvate din oficiu de către instanţele competente, potrivit unui comunicat de presă al Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt.

„Începând cu data de 24.10.2016, Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt va transmite instanţelor competente cereri de dizolvare din oficiu pentru profesioniştii persoane juridice – cu sediul social expirat, în conformitate cu prevederile art. 237, alin (1), lit. c) din Legea nr. 31/1991, cu modificările şi completările ulterioare. Lista societăţilor pentru care Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt intenţionează să formuleze acţiuni de dizolvare (întemeiate pe dispoziţiile art. 237 alin. (1) lit. c) se publică pe portalul de servicii on-line al Oficiului Național al Registrului Comerțului, https://portal.onrc.ro, secțiunea Servicii online RC, subsecțiunea Publicitate”, se arată în comunicatul Registrului Comerţului Olt.

Instituţia îi anunţă, astfel, pe toţi profesioniştii, persoane juridice, care au sediul social expirat, să se prezinte la sediul (ORC) Olt în vederea îndeplinirii demersurilor necesare intrării în legalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here