Arina Georgescu, numită în postul de adjunct al IŞJ Olt. Şefa OFL Slatina: „Nu ştiu nimic”

Deşi cu doar o zi înainte a declarat pentru OLT-ALERT că nu ştie nimic de faptul că ar fi fost propusă pentru funcţia de inspector şcolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, Arina Georgescu, preşedinta femeilor liberale din cadrul PNL Slatina, a fost numită, joi, prin ordin de ministru, pe acest post, potrivit unor surse instituţionale. Cu toate acestea, şefa OFL Slatina a infirmat, din nou, informaţia.

Ordinul de numire a sosit la Inspectoratul Şcolar Judeţean în cursul zilei de joi, când Arina Georgescu a şi fost văzută în incinta instituţiei. Cu toate acestea, şefa femeilor liberale din Slatina a negat informaţia.

„Sunteţi prezicători? Eu nu am ştiu nimic despre nici o numire. Singurul meu drum a fost, joi, de acasă la şcoală şi de la şcoală acasă”, a declarat Arina Georgescu, care susţine însă că, la o adică, „mă simt capabilă pentru orice funcţie din învăţământ”.

Postul de inspector şcolar general adjunct aparţinea Carolinei Guraliuc, care nu s-a înscris însă la concursul pentru ocuparea funcţiei.

Preşedinta OFL Slatina este cadru didactic la Şcoala Gimnazială „Ştefan Propopescu” din Slatina.

Marţea trecută, o altă liberală, Dalia Cîrstea, şefa Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL) Olt, a fost numită în cealaltă funcţie de adjunct al ISJ Olt, ea înlocuindu-l pe colegul său de partid Victor Iacobescu, care s-a întors pe postul de profesor de limba şi literatura română de la Colegiul Naţional „Radu Greceanu” Slatina după ce s-a retras din concursul la care se înscrisese pentru ocuparea postului. Dalia Cîrstea este profesor de geografie la Colegiul Tehnic Metalurgic din Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here