Siminica Mirea: PNL a dat tonul schimbării reale în politica românească

Siminica Mirea, candidata PNL Olt pe prima poziţie pe lista pentru Senat, a declarat, pentru OLT-ALERT, că validarea lui Dacian Cioloş ca viitor premier al României reprezintă un moment istoric pentru înnoirea clasei politicii româneşti. „PNL a dat tonul schimbării reale în politica românească”, a subliniat Siminica Mirea.

Prezentă, miercuri, la Consiliul Naţional al Partidului Naţional Liberal, candidata PNL Olt la Senat a declarat că validarea definitivă a lui Dacian Cioloş ca propunere a liberalilor pentru funcţia de premier al României în următorul mandat guvernamental consfinţeşte acţiunea PNL pe calea schimbării reale în modul de a face politică, acţiune începută cu includerea pe listele de candidaţi la alegerile parlamentare a unor oameni noi, fără experienţă politică, dar profesionişti în domeniile în care este nevoie de un suflu nou pentru dezvoltarea ţării.

„Miercuri a fost un vot unanim pentru validarea domnului Dacian Cioloş ca premier asumat de partidul nostru. În primul rând, domnul Cioloş este pe cât de profesionist, pe atât de onest – acesta este un lucru cât se poate clar. În al doilea rând, prin alegerea domniei-sale ca premier asumat pe care PNL îl propune românilor partidul nostru continuă acţiunile de restructurare începute de mai multă vreme. Aşa se explică şi de ce pe listele de candidaţi ai PNL pentru viitorul parlament au fost incluşi oameni noi, fără experienţă politică, dar profesionişti în domeniile în care este nevoie de suflu nou pentru dezvoltarea ţării, în timp ce figuri cunoscute în partid au făcut un pas înapoi. Prin asta, PNL a dat tonul schimbării în politica românească”, a explicat Siminica Mirea.

Candidata PNL Olt la Senat a mai spus că liberalii sunt pregătiţi să repete figura din 2014, când Klaus Iohannis a fost ales preşedinte al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here