Curs Aplicare Gene (fir cu fir, tehnica 2D, 3D), ULTIMUL LOC

În data de 12.11.2016 demareazã, în cadrul Profesional New Consult din Slatina, cursul de Aplicare Gene, curs adresat tuturor care doresc sã deprindã tehnica atât de solicitatã pe piaţa actualã, respectiv cea de aplicare gene, cursul abordând tehnicile de aplicare gene fir cu fir, tehnica 2D şi tehnica 3D.

Costul cursului este de 590 lei, plata acestuia putând a fi efectuatã şi în rate, în cadrul cursului urmând a se aborda noţiunile necesare atât teoretic dar mai ales practic, toate ustensilele şi materialele folosite pe parcursul derulãrii cursului fiind incluse în preţul menţionat mai sus.

Woman Eye with Long Eyelashes. Eyelash Extension

Formatori cu experienţã, condiţii de studiu excelente, materiale profesionale sunt doar câteva dintre ingredientele unui curs de succes la care vã invitãm sã participaţi .

O nouã sesiune a cursului de Aplicare Gene va demara în Slatina, sâmbãtã 12.11.2016, curs la care mai este doar un singur loc.

foto-gene-false1-1

La Profesional New Consult BLACK FRIDAY devine BLACK NOVEMBER ! Avem reduceri toatã luna ! Începând cu 01 Noiembrie pânã pe 30 Noiembrie, vino sã profiţi de ofertele BLACK FRIDAY şi la orice curs ales în valoare de peste 450 lei vei plãti mai puţin!!!

20% REDUCERE dacã te înscrii şi achiţi integral douã sau mai multe cursuri!

15% REDUCERE pentru plata integralã a unui curs!

5% REDUCERE pentru plata în rate!

50 de tricouri personalizate oferite prin extragere la finalul lunii!

14697059 - beautiful young caucasian woman eyelash extension

Mai multe detalii despre cursul de Aplicare Gene fir cu fir, tehnica 2D, 3D pot fi obţinute accesând urmãtorul link: Cursuri autorizate/Cursuri de înfrumuseţare/Aplicare gene false, sau vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la centrul din Slatina, la adresa : B-dul A.I. Cuza, nr.11 A, bl. FB15, Sc.A, parter (în spatele papetãriei DECK de pe A.I. Cuza) sau la telefoanele 0745.490.490, 0784.045.025, email: slatina@profesionalnewconsult.ro, web: www.profesionalnewconsult.ro

Woman eye with long eyelashes. Eyelash extension

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

Curs Stilist Protezist Unghii

Curs Manichiurã Pedichiurã

Curs Tehnician Maseur

Curs Cosmetica

Curs Coafor

Curs Frizerie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here