Un bărbat în vârstă de 49 de ani din Slatina a murit înecat în apele Oltului, la Teslui

Un bărbat de 49 de ani, din Slatina, a murit înecat, joi, în apele reci ale Oltului după ce a căzut din barca cu care se afla la pescuit, în zona localității Teslui. Adusă la mal de o altă persoană, victima nu a putut fi salvată cu toate eforturile depuse de echipele medicale sosite la fața locului.

Tragedia s-a petrecut joi dimineață, în jurul orei 10.00, când slătineanul a căzut din barcă. El a fost adus la mal de un alt bărbat, care a anunțat nenorocirea la 112. La fața locului s-au deplasat imediat pompierii SMURD.

„Pompierii SMURD din cadrul Detașamentului Slatina au intervenit joi, 10 noiembrie, în jurul orei 10.40, în comuna Teslui, sat Comănița, la o persoană înecată în râul Olt. Bărbatul a căzut dintr-o barcă în râul Olt și a fost adus la mal de un alt bărbat”,  a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu..

În sprijinul paramedicilor a venit și un echipaj cu medic de la Serviciul Judecțean de Ambulanță.
Echipajele medicale l-au găsit pe bărbat în stop-cardio respirator și, deși au fost executate manevre de resuscitare conform protocolului, adică circa 45 de minute, acestea nu au avut un rezultat favorabil, bărbatul fiind declarat decedat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here