Traficanţii de droguri ridicaţi, miercuri, de DIICOT Olt, reţinuţi pentru 24 de ore

Nouă dintre cele 12 persoane suspecte de trafic şi consum de droguri ridicate, miercuri, de procurorii DIICOT şi de poliţiştii din Olt în urma unor percheziţii desfăşurate în Olt şi Teleorman, au fost reţinute pentru 24 de ore.

Suspecţii vor fi prezentaţi, în cursul zilei de joi, Tribunalului Olt cu propunerea arestării preventive pentru 30 de zile.

 

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT din Olt au destructurat, miercuri, o grupare infracţională specializată în trafic de droguri de risc. Peste două kilograme de cannabis, dar şi sume de bani au fost ridicate în urma celor 10 percheziţii domiciliare efectuate, miercuri, în Olt şi Teleorman.

Din cercetări a reieşit că, din septembrie 2015, cei în cauză au comercializat aproximativ 10 kilograme de droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, în valoare de  57.000 de lei, către diverse persoane din județele Olt și Teleorman.

Membrii grupării sunt acum cercetaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat,  trafic şi consum de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Printre consumatorii luaţi în vizor de procurori se numără şi elevi de la licee din Slatina şi Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here