Liderii PNL Olt străbat județul în lung și-n lat pentru a împinge „România înainte”-FOTO

Liderii PNL Olt au demarat în trombă campania electorală și străbat județul în lung și-n lat pentru a convinge electoratul de bunele intenții ale premierului Dacian Cioloș, un om din afara sistemului, și de bunele intenții ale candidaților liberali în privința unui guvern politic de dreapta condus de același premier actual.

Liderii PNL Olt, cei care și ocupă locurile eligibile pe listele pentru SEnat și Camera Deputaților, și-au împărțit sarcinile și zonele județului și au pornit la lucru în campania electorală începută vineri. Ei merg din casă în casă și explică oamenilor nevoia de schimbare a țării, schimbare pe care Partidul Național Liberal a început s-o parcurgă în plan politic nu doar prin susținerea un tehnocrat pentru funcția de premier al României pentru mandatul 2016 – 2020, ci prin primenirea listelor de candidați cu oameni care nu au mai făcut niciodată politică, dar cu experiențe recunoscute oficial în diverse domenii de activitate.

„Sper ca cetățenii să aibă încredere în noi. Ce pot eu să promit este că, după 11 decembrie, toți parlamentarii PNL vor lucra pentru cetățeni. Eu nu pot să spun acum tot felu de proiecte doar de dragul de a fi auzite. Spun însă că eu voi lucra în interesul lor, pentru ei, și cred că până acum am demonstrat că mă țin de cuvânt”, a declarat, recent, Siminica Mirea, prim-vicepreședinte executiv al PNL Olt și candidată pentru un loc în Senatul România din prima poziție a listei.

siminica-mirea1

„România înainte”

siminica-mirea5

De vorbă cu oamenii din sudul județului

siminica-mirea4

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here