Olt: Peste 120 kg de carne, fructe şi legume, confiscate de poliţişti. Amenzi drastice

Peste 80 de kilograme de carne, dar şi alte zeci de kilograme de fructe şi legume au fost confiscate recent de poliţiştii din Olt în cadrul unei acţiuni de amploare desfăşurate, la sfârşitul săptămânii trecute, de oamenii legii în pieţele, târgurile şi oboarele din judeţ. Urmare a neregulilor constatate, aceştia au aplicat peste 120 de amenzi în valoare totală de aproape 50.000 de lei. 

Controalele au fost derulate în zilele de 12 şi 13 noiembrie, când nu mai puţin 144 de polițiști au acționat, alături de echipe de la Direcţia Sanitară veterinară Olt, pentru prevenirea și descoperirea activităţilor ilegale comise în pieţe, târguri şi oboare şi în zonele adiacente acestora.

Poliţiştii olteni au confiscat 82 de kilograme de carne și produse din carne și peste 40 de kilograme de fructe și legume.

Urmare a neregulilor constatat, echipele de control au aplicat 123 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 47000 de lei.

În urma acestor activități au fost constatate 2 infracțiuni și au fost aplicate 123 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 47000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here